Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Суд залишив без розгляду заяву про заборону маршу «Русского единства» у Львові

Львівський окружний адміністративний суд залишив без розгляду заяву ЛОО ГО «Фронт Змін» щодо заборони проведення маршу «Русского единства» у Львові. Про це сьогодні, 15 квітня, повідомив депутат Львівської обласної ради, голова ЛОО «Фронту Змін» Степан Кубів.

«Наразі наш судовий позов залишений без розгляду, мовляв, ніхто не порушив закону, а блок «Русскоє єдинство» офіційно зареєстрований. У рішенні сказано: «Позов залишений без розгляду, оскільки на даний час не порушуються права жодної сторони». Звичайно, що ми не зупинимося на цьому та подамо апеляцію. Наша мета попередити провокацію, коли львів’яни святкуватимуть день міста, щоб уникнути сутички та жертви, а вони можуть бути», - повідомив Степан Кубів.

Степан Кубів переконаний, що «Русскоє єдинство» діє провокаційно та намагається шляхом піару долучити до своїх лав більше прихильників, наражаючи на небезпеку життя та здоров’я пересічних львівян.

«Це підло, аморально та безвідповідально ризикувати життям людей заради свого піару», - заявив Степан Кубів.

Депутат повідомив, що наразі вони моніторитимуть інформаційний простір і стежитимуть за агресивними заявами блоку «Русскоє єдинство».

«Ми знаємо, що це радикальна організація, тому ми зробимо все можливе, щоб в правовому полі захистити львів’ян від будь-яких провокацій», - запевнив Степан Кубів.

Нагадаємо,12 березня, Львівський обласний осередок громадської організації «Фронт Змін» звернувся у Львівський окружний адміністративний суд з позовною заявою, щоби запобігти можливим провокаціям та конфліктам під час урочистих заходів 9 травня 2011 року у Львові. Відповідач – виконавчий комітет Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ