Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У центрі Львова «люди в цивільному» намагались затримати депутата «Свободи».Відео

Щойно у центрі Львова невідомі, які представилися працівниками міліції, намагалися затримати голову Стрийської районної організації ВО «Свобода», депутата райради Мар’яна Берездецького. Сталося це, коли свободівець повертався після сесії Львівської обласної ради, повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

На проспекті Шевченка, біля Макдональдсу, до Мар’яна підійшов чоловік в цивільному, представився працівником Личаківського райвідділу міліції, і наказав їхати з ним. Відразу з авто вийшло ще двоє міцних чоловіків, і вже втрьох намагалися затягти свободівця в машину. Мар’ян Берездецький почав пручатися, тоді з явилося ще двоє в цивільному, які допомагали впоратися з депутатом. Зчинився галас, позбігалися люди, які не дали заштовхати депутата в машину. Перехожі кричали, що це вже 37-й рік… Люди буквально відбили свободівця в нападників.

Перехожий зняв цей напад на відеокамеру мобільного.

Додамо, що Мар’ян Берездецький - це саме той свободівець-депутат, на якого 22 лютого під час розмови Президента Януковича з країною, невідомі люди в цивільному біля Оперного театру надягнули наручники.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ