Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

9-10 лютого Гройсман здійснить візит до інституцій ЄС і НАТО в Брюсселі

9-10 лютого Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман здійснить візит до інституцій ЄС і НАТО в Брюсселі. Програмою візиту заплановані зустрічі Глави Уряду України з Президентом Європейської Ради Д. Туском, Президентом Європейської Комісії Ж.-К. Юнкером, Генеральним секретарем НАТО Й.Столтенбергом. Про це повідомив Урядовий портал.

Програмою візиту заплановані зустрічі Глави Уряду України з Президентом Європейської Ради Д. Туском, Президентом Європейської Комісії Ж.-К. Юнкером, Генеральним секретарем НАТО Й.Столтенбергом.

У ході переговорів з керівництвом ЄС передбачено обговорення ситуації на сході України та стану імплементації Мінських домовленостей, ходу реалізації ключових реформ в Україні, лібералізації візового режиму між Україною та ЄС, актуальних питань торговельно-економічного співробітництва й імплементації ПВ ЗВТ.

Під час перебування в Брюсселі Прем’єр-міністр В. Гройсман візьме участь у конференції «Заохочення та скерування: перезавантаження українських реформ», організовану Центром європейських досліджень В. Мартенса.  На заході буде представлено прогрес України в реалізації ключових економічних і політичних реформ, а також пріоритети Уряду на найближчу перспективу у просуванні порядку денного реформ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ