Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ляшко вибив зарплату для працівників Стрийської нафтогазорозвідувальної експедиції

Лідер радикальної партії Олег Ляшко став на захист працівників Стрийської нафтогазорозвідувальної експедиції Державного підприємства «Західукргеологія», адже їм тривалий час не виплачують заробітної плати.

«До мене звернулись працівники цього підприємства Львівщини і, зрозуміло, я не міг не відреагувати на клич цих людей, які в розпачі. У них є сім’ї, діти тому це абсолютно незаконно та аморально гратися долями цих людей не виплачуючи їм зарплати. Я надіслав відповідні звернення до Львівської обласної державної адміністрації. На щастя, правоохоронні органи стали на бік працівників Стрийської нафтогазорозвідувальної експедиції Державного підприємства «Західукргеологія». Я тримаю на контролі вирішення цього питання і сподіваюсь, що разом з працівниками ми доб’ємось оплати їх праці уже найближчим часом.

Прокуратура Львівської області, відреагувавши на звернення народного депутата України, лідера Радикальної партії Олега Ляшка, виявила порушення у Стрийській нафтогазорозвідувальній експедиції Державного підприємства «Західукргеологія» пов’язане із невчасною виплатою зарплати працівникам цієї організації. Крім того, прокуратурою Львівської області було виявлено ряд інших порушень законодавства на цьому підприємстві, зокрема, щодо тривалості наданих працівникам відпусток без збереження заробітної плати.

У зв’язку із цим Стрийською міжрайонною прокуратурою винесено припис про усунення порушень закону керівнику підприємства та порушено відносно нього провадження про адміністративне правопорушення.

«Це непоодинокі випадки, які трапляються в усіх без винятку областях України, це говорить про те, що влада ігнорує проблеми усієї України, потрібно цю ситуацію радикально змінювати. Згадайте нещодавні події, коли афганці штурмом брали Верховну Раду. Про що говорить цей бій під Верховною Радою? Стає очевидним, що влада слабка, вона не просто є колосом на глиняних ногах (штовхни – і впаде), вона розгублена і не розуміє настроїв людей. А отже, не здатна маніпулювати ними, а донедавна це було головною зброєю цієї антинародної влади. Один з афганців сказав мені, що прорвана металева огорожа парламенту – це лише квіточки. Певен, будуть більш масштабні та радикальні акції протесту. Впевнений що українці здатні відстояти свої законні права і в цій боротьбі я буду з ними, а не ховатимусь у стінах парламенту, знімаючи з себе значок народного депутата, як це робили інші «обранці» народу», - підсумував Олег Ляшко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ