Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Садового лякають дітей "Свободою"

Прес-служба Львівської міської ради поширила дивний прес-реліз - з приводу скасуванням тарифу на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій. Виявляється, це рішення містить "загрозу безпеці і життєдіяльності Львова", і насамперед загрожені є діти.

Отож, у повідомленні сказано: "Як зазначив сьогодні, 21 жовтня, під час засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій перший заступник міського голови Олег Синютка, у зв’язку з скасуванням тарифу на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, сьогодні є загроза безпеці і життєдіяльності Львова.

«З понеділка наші всі навчальні заклади перебуватимуть на осінніх канікулах. Ситуація, яка склалася із скасуванням тарифів, має наслідком проблему з електроенергією в будинках, освітлення під’їздів і вулиць. Є тривога за дітей, які будуть перебувати вдома, гуляти на вулицях. Тому велике прохання до батьків приглянути за дітьми, роз’яснити ситуацію.

Звичайно, маємо прохання до надавачів послуг з електроенергії та інших послуг дочекатися позитивного рішення, і щоб в канікулярний час діти мали нормальні умови перебування як в під’їздах, так і на вулиці, в тому числі і в ліфтах», - зазначила в.о.начальника управління освіти ЛМР Катерина Гороховська.

Нагадаємо, вчора, 20 жовтня, депутати міської ради подолали вето міського голови та скасували тарифи на надання послуг з утримання будинків та прибудинкових територій у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ