Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутатська більшість запустила процес руйнування Львова – Садовий звернувся до львів’ян

Прес-служба Львівської міської ради поширила звернення міського голови Львова Андрія Садового до городян.

Подаємо текст звернення:

"Шановні львів’яни!

Минулого четверга сесія Львівської міської ради прийняла рішення, яке змушує мене звернутися до вас та чітко задекларувати свою позицію. Депутати міської ради скасували діючі тариф на комунальні послуги, встановивши таким чином тариф нуль гривень. Після чого у пресі почалася кампанія із закликами до людей перестати платити за комунальні послуги. Це означає, що з п’ятниці в місті мали би припинитися прибирання чи ввезення сміття, освітлення будинків та інші послуги.

Депутати пояснюють своє рішення великою турботою про людей, не пояснивши, як має функціонувати місто за відсутності тарифів. Своїм я рішенням зобов’язав всі служби працювати в нормальному режимі і не припиняти діяльності. Я також підвищив рівень контролю за наданням послуг для уникнення надзвичайних ситуацій. Комунальна сфера міст далека від ідеалу, однак останніми роками нам вдавалося забезпечити стабільність в господарці міста. Сьогодні цю стабільність хочуть зруйнувати. Відтак, я звернувся до прокуратури міста з проханням оскаржити рішення депутатів у суді. Впевнений, що нам вдасться втримати ситуацію під контролем та відновити законність.

Однак, змушений заявити, що депутатська більшість та сили, які за нею стоять, запустили свідомий процес руйнації в місті. Одразу після виборів я чітко заявив, що готовий до співпраці з усіма депутатами, що для мене немає партій, немає політиків, а є величезна кількість проблем, вирішення яких вимагає спільної праці.

Я розраховував на конструктивну співпрацю, однак події останніх місяців викликають тривогу. Коли депутатська більшість піддала відвертому цькуванню одну з найшановніших інституцій у нашому місті, Український католицький університет, коли чиниться тиск з вимогою віддати на відкуп партіям ті чи інші ключові посади в управлінні міською господаркою, я все ще вірю, що здоровий глузд повернеться в голови депутатів, і вони будуть думати не інтересами своїх партій і виборчим стратегіями, а інтересами міста. Згадайте, як ще 6 років тому вулиці міста були завалені сміттям, а люди виходили взимку з малими дітьми на руках на страйк, бо в їхніх помешканнях не було тепла.

Це зовсім недалеке минуле. Комусь дуже треба, аби ті часи повернулись? Я не знаю, що сьогодні керує людьми, які взялися з такою впертістю руйнувати стабільність у місті. Ситуація в країні дуже напружена, і комусь муляє око, що на фоні інших міст у Львові є відносний порядок та розвиток?

Я застосую всі свої повноваження і не дозволю використовувати питання безпеки у місті в партійних ігрищах, намаганні політиків потрапити на незадоволенні людей в парламент 2012 року. Ця кризова ситуація буде також добрим лакмусовим папірцем для тих служб, які відповідають за якість послуг. Я прошу вас активно повідомляти про бездіяльність житлово-комунальних структур чи незадовільне надання послуг. У цій ситуації я зверну особливу увагу на ті служби, що зобов’язані задовольняти потреби людей. Дякую за увагу".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ