Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михальчишин хоче купити Садовому квиток в Чернівці

Садовому легше піти на перевибори міського голови, ніж досягнути компромісу з найбільшою фракцією Львівської міської ради. Таке припущення сьогодні, 26 жовтня, під час прес-конференції висловив заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Юрій Михальчишин, відповідаючи на запитання про можливість уникнення протистоянь між Садовим і «Свободою».

«Очевидно, міському голові та його чиновникам треба подарувати автоквитки до Чернівців. Щоб він поїхав туди і перейняв досвід того, як склалася взаємодія міської ради та міського голови там. Набридло, що всі наші запити і звернення наштовхуються на відповідь: «Хлопчики та дівчатка, надсилайте нам ваші малюночки, а ми їх будемо розглядати», - зазначив Юрій Михальчишин.

За його словами, депутати вимагатимуть звіту міського голови за рік його діяльності.

Додамо, що 31 березня цього року депутати Чернівецької міської ради відправили у відставку міського голову Миколу Федорчука. Відтоді обов’язки міського голови виконує секретар ради Віталій Михайлишин, який є представником Партії регіонів. Федорчук оскаржує рішення ради в суді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ