Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

9 грудня у Львові пройде Форум інноваційної освіти

Обмінятися досвідом та ідеями, отримати можливість масштабувати найкращі практики та створити партнерські проекти, — 9 грудня освітян зі всієї України запрошують до Львова на Форум Інноваційної Освіти, що відбудеться в Українському католицькому університеті. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Для 220 учасників проведуть понад 20 різних активностей: дискусії, лекції та майстер-класи від педагогів-практиків та освітніх експертів. Серед запрошених спікерів переможець Global Teacher Prize Ukraine Паул Пшенічка, керуюча веб-сайтом Нової української школи Галина Титиш, співзасновниця Impact Hub Odessa Марина Гончаренко та іноземнi гостi. Крім того, про свої успіхи у розвитку культури школи розкажуть учасники програми «Школа 3.0», досвідом проектної діяльності поділяться автори освітніх проектів на GoFundEd.

Основна мета форуму — створення мережі освітян, які вже зараз змінюють українську освіту, реалізуючи освітню реформу, яку декларує МОН. Форум стане для них майданчиком для обміну досвідом та ідеями, дасть можливість масштабувати кращі практики, створювати партнерські проекти, рухатись разом у напрямку розвитку шкіл і освіти в країні.

Задля того, щоб зміни в освіті ставали системними, на форумі передбачено кілька тематичних напрямків: «Лідерство для директорів і управлінців», «Педагогіка партнерства — зміна взаємодії вчитель-учень» та «Громадоорієнтованість школи». Таким чином, кожен із учасників зможе побачити розвиток школи як організації комплексно, розглянути цей процес з точки зору різних стейкхолдерів освітнього ринку.

Організаторами форуму є Львівська міська рада, Центр інноваційної освіти «Про.Світ» та проект «Простір освітніх ініціатив» УКУ. Захід відбудеться за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Освітнім партнером виступає Impact Hub Odessa.

Для участі слід заповнити реєстраційну форму - тут. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ