Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На «Флюгерах Львова» виступить «Vivienne Mort»

Найпопулярніший весняний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова» розширює свою програму! Хедлайнером першого дня фестивалю, 6 травня, стане найпопулярніша українська інді-рок група «Vivienne Mort», повідомили організатори.

«Vivienne Mort» на «Флюгерах» будуть презентувати свій новий альбом «Rosa».

Майбутня платівка складатиметься з семи композицій. Альбом вийде на CD, а згодом і на вінілових платівках. Як і попередні роботи «Vivienne Mort», альбом «Rosa» вийшов експериментальним. У записі були використані нові для звучання гурту інструменти, в тому числі орган, записаний вночі в приміщенні готичного костелу.

«Я б хотіла передати дещо важливе і, здається, ще ніколи не була такою сміливою. Мені і страшно, і радісно. Ми присвячуємо цей альбом всім небайдужим людям, які прагнуть миру та любові, і ці прагнення женуть їх вперед», – розповіла про альбом вокалістка Даніела Заюшкіна.

Окрім «Vivienne Mort», 6 травня на «Флюгерах Львова» виступить харизматична співачка із Сан-Франциско Rykarda Parasol. Проект «Marinita» цього разу зіграє із віртуозом народних духових інструментів з Ірану Amir Shahsar. Також цього дня будуть прем’єри українсько-польського джазового проекту  «Sacheva Group»  та кримськотатарського  джазового колективу «Усейн Бекіров band» разом із відомою співачкою вірменського походження Лаурою Марті.

Нещодавно «Vivienne Mort» представляли українську музику під час «Львівського місяця» у Вроцлаві – масштабної презентації української культури під час заходів Європейської Столиці Культури. Організаторами «Львівського Місяця» є Мистецьке об’єднання «Дзиґа» та Мистецька рада «Діалог», які роблять «Флюгери Львова». Тож цього року «Флюгери Львова» стануть своєрідним продовженням української музичної програми на Європейській Столиці Культури, а останній день фестивалю, 9 травня, буде повністю присвячений вроцлавській сцені.

Довідка:  «Флюгери Львова»  відбудуться 6-9 травня у ексклюзивно відведеному для них внутрішньому дворику Ратуші. Упродовж чотирьох днів тут виступить 20 гуртів, у яких грають музиканти з України, Польщі, Ізраїлю, Ірану, Азербайджану, Італії та США. Цього року на традиційне «Прокидання» на «Флюгерах Львова» відбудеться ранком 7 травня із легендами українського року гуртом «Кому Вниз»

Вхід на «Флюгери Львова» буде платним, але вартість квитків буде доступною. У попередньому продажі квиток на день фестивалю коштуватиме 70 грн., абонемент на всі концерти – 320 грн.

В Інтернеті квитки вже можна замовити на сайті: 2event.com. Сторінка фестивалю: dzyga.com/flugery  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ