Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Адвокат Димінського ствержує, що президент ФК "Карпати" не отримував повісток на допит

Адвокат президента ФК "Карпати", бізнесмена Петра Димінського Микола Лисий заявляє, що той не отримував повісток на допит. Про це написав адвокат у соцмережі, - Українська правда.

"22 серпня 2017 року радник міністра МВС Антон Геращенко оприлюднив у своєму Facebook допис, де, зокрема, йдеться: "В понедельник утром Петру Дыминскому была официально вручена повестка на допрос и он был предупреждён, что ему будет предложено сдать образец своей ДНК следователю. Допрос был назначен на среду 23 августа…" З повною відповідальністю заявляю – це неправда, Петро Димінський не отримував повістки на допит", - написав адвокат.

Він також заявив, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков також поширював недостовірну інформацію.

"Ще більший подив у захисту викликають слова міністра МВС Арсена Авакова, який, вочевидь, або взагалі не вникав у суть справи, або свідомо перекручує факти з однією, лише йому відомою метою. Так, 23 серпня Аваков оприлюднив у своєму Facebook такий пост: "Він повинен з`явитися на допит сьогодні…" Знову ж таки, хотілося б запитати в Арсена Борисовича – хто Вас так дезінформує і чи маєте Ви докази цим словам?", - написав Лисий.

Водій Димінського не понесе відповідальності за неправдиві покази?

Він розповів, що допит Димінського відбувся у неділю, 20 серпня, "про що свідчить відповідний протокол, підписаний в тому числі і підзахисним".

Також, за словами Лисого, Димінський здійснив "бізнес-візит" до Женеви, де пройшов медогляд у лікаря Дімітроса Самараса.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ