Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Адвокат підсудного у справі замаху на директора львівського ринку стверджує: на її підзахисного чинять тиск

Адвокат підсудного Панасенка у справі спроби вбивства директора ринку «Шувар» Романа Федишина Наталія Крісман повідомила, що на родину підсудного чинять тиск реальні винуватці злочину. Про це вона повідомила у коментарі „Гал-info”.
„Вчора згорів автомобіль дочки та зятя Володимира Панасенка. Увечері близько восьмої години зять Панасенка повернувся додому, автомобіль залишив біля під’їзду будинку, що на проспекті Червоної калини. Через кілька хвилин люди почали повідомляти, що горить машина”, – розповіла Наталія Крісман.
„Причина загоряння не встановлена. Свідки розповідають, що було два джерела загоряння – на даху та біля щіток від капота”, – зазначила Наталія Крісман.
За її словами, це не перше попередження членів родини Панасенків.
„Були вже не раз розмови та застереження, бо люди, які вчинили цей злочин продовжують ходити по вулицях, сидять у своїх робочих кріслах, вони не зацікавлені у тому, щоб правда стала відомою”, – розповіла Наталія Крісман.
Нагадаємо, що тривають судові засідання у справі замаху на життя директора ринку „Шувар” Романа Федишина, який було вчинено 26 жовтня 2006 року. Внаслідок вибуху автомобіля, який належав Роману Федишину загинула львівська школярка.
Правоохоронці затримали колишнього адміністратора ринку Володимира Панасенка, якому слідство висунуло звинувачення за п’ятьма статтями Кримінального кодексу, зокрема у замовленні злочину та “умисному вбивстві, вчиненому способом, небезпечним для багатьох осіб”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ