Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Адвокати Добкіна оскаржать його арешт

Адвокати народного депутата Михайла Добкіна ("Опозиційний блок") подали апеляційну скаргу на рішення Печерського районного суду Києва про взяття його під варту з альтернативою застави, - Дзеркало тижня.

"Ми подали і зареєстрували в Апеляційному суді апеляційну скаргу. Ми будемо вимагати скасування претензій прокуратури в плані пред'явлення мені такого запобіжного заходу, як арешт або альтернатива (застава). Ми будемо вимагати скасування, тому що я нікуди не тікаю", - повідомив Добкін.

Нагадаємо, 29 червня генпрокурор Юрій Луценко направив до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна. Його підозрюють у земельних махінацій, здійснених на посаді міського голови Харкова.

Прокуратура інкримінує Добкіну зловживання службовим становищем, вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою, і шахрайство. Злочини є тяжкими і передбачають можливість призначення покарання у вигляді позбавлення волі на строк 12 років.

Як повідомлялося раніше, 19 липня заставу за Добкіна внесли: 30 млн грн – від нардепа з "Опозиційного блоку" Вадима Новинського і 20 млн грн – від співголови цієї партії Бориса Колеснікова.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ