Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Аеродром "Київ-Антонов" зацікавлений в обслуговуванні лоу-кост авіакомпаній

ДП "АНТОНОВ" зацікавлений у використанні аеродрому в Гостомелі для обслуговування лоу-кост авіакомпаній. Про це повідомили в прес-службі ДП "АНТОНОВ".

На виконання розпорядження Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, яке було надане під час наради за участю представників ДП "АНТОНОВ" в Кабінеті міністрів України, сформовано робочу групу з підготовки бізнес-плану щодо використання аеродрому "Київ-Антонов", смт. Гостомель, для обслуговування лоу-кост авіакомпаній.

Цей аеродром сертифікований за 1 категорією ICAO, може приймати та відправляти повітряні судна цілодобово протягом усього року. На теперішній час летовище використовується як порт для вантажних літаків та проведення льотних випробувань. Розвиток його інфраструктури в напрямку забезпечення обслуговування пасажирів стане корисним не лише для аеропорту, а й для регіону в цілому. Одним з важливих факторів стане створення нових робочих місць.

Інформація, яка з'явилася в пресі щодо неготовності ДП "АНТОНОВ" до виконання поставленого завдання, є нічим іншим, як хибним викладенням фактів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ