Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Аеропорт "Львів" припинив переговори з лоукостом Ryanair

Міжнародний аеропорт "Львів" припинив переговори з лоукостом Ryanair. Про це на сторінці аеропорту у ФБ повідомила генеральний директор підприємства Тетяна Романовська.

Зокрема, вона зазначила: "У 2018 році вже відомо про відкриття декількох нових напрямків. Зокрема, Wizz Air відкриває рейси у Гданськ, Катовіце, Дортмунд та Лондон. Компанія Yanair обіцяє нам додати Грузію. Дуже очікуваним був рейс на Лондон, який відкриває Wizz Air. Зараз ми вже стали достатньо міцнішими для цього, до того ж пасажири мають час до вересня, щоби підготувати усі документи для мандрівки в Англію. Також потрібно провести потужну промоційну кампанію цього рейсу, як з боку України так і Англії.

Щодо інших лоукостів, то з Ryanair зараз перемовини призупинені. Деякі плани, які мав Ryanair вже підхопили інші. До прикладу, Wizz Air починає літати у Лондон. Також у нас почалася активна співпраця з італійським лоукостом Ernest Airlines. Ведемо переговори з іспанською компанією, з англійським EasyJet. Тож поки, по-справжньому надійно, працюємо лише з Wizz Air та покладаємо великі сподівання на розвиток співпраці з ними.

Перспективи для розвитку та ресурс у нас великі. Новий термінал аеропорту за годину може приймати 2 тис пасажирів і обслуговувати 15 рейсів. У нас працюють 28 стійок реєстрації, 4 телетрапи, 9 виходів на посадку, та 2 багажні стрічки. Злітна смуга має довжину понад 3,3 км, що дозволяє приймати важкі літаки та обслуговувати дальньомагістральні рейси.

У цьому напрямку ми працюємо зараз над відкриттям трансатлантичного перельоту у США (Нью-Йорк) та Канаду (Торонто). До речі, в середині 1990-х років у нас вже було сполучення з Торонто, але через недостатню довжину злітної смуги ми могли лише приймати цей рейс. На відправлення у Канаду літак прямував з Києва. То ж слід врешті повернути пряме сполучення з Америкою, де у нас потужний ресурс в особі чисельної діаспори".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ