Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Агенції ресурсів ЛМР передали на баланс нерухомість

Сьогодні, 7 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради передав на баланс Львівського комунального підприємства «Агенція ресурсів Львівської міської ради» нерухоме майно, передає кореспондент Гал-інфо.

На баланс ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради» передали нежитлові приміщення першого поверху на вул. Донецькій, 7 загальною площею 319,5 кв. м; гаражі на вул. Донецькій, 7 загальною площею 186,7 кв. м; підвал загальною площею 78,4 кв. м та перший поверх загальною площею 108,3 кв. м.

До цього приміщення належали Львівському міському територіальному центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, «Агенції ресурсів» вже передали достатню кількість майна, тому треба знати, чи утримують його належним чином.

«В «Агенції ресурсів» є достатньо нашого майна, але треба знати, чи є кошти на його утримання. Якщо приміщення не має належного утримування, то це великий мінус, і ми тоді робимо біду для громади Львова», – сказав Андрій Садовий.

Він доручив проаналізувати ситуацію і за необхідності провести кадрове підсилення «Агенції ресурсів» та підрахувати, скільки коштів потрібно для належного утримування переданого майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ