Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ахметов втрачатиме 30 мільйонів доларів щомісяця через блокаду - Dragon Capital

Холдинг українського олігарха, власника компанії "Метінвест" Ріната Ахметова, може втратити до 30 млн доларів щомісяця через економічну блокаду Донбасу.

Про це повідомляє інвестиційна компанія Dragon Capital, пише Громадське.

"В цілому, ми оцінюємо, що "Метінвест" втратить 30 млн дол.  на рівні EBITDA (фінансовий показник валового прибутку підприємства) щомісяця, поки залізнична блокада триває", — йдеться у повідомленні.

У Dragon Capital зазначають, що Ахметову довелося зупинити виробництво на двох компаніях, які є основним активом "Метінвест".

Нагадаємо, 21 лютого Єнакіївський металургійний завод і ПАТ "Краснодонвугілля", що входять до групи "Метінвест" і розташовані на окупованій території, зупиняють виробництво через блокаду залізничного сполучення в зоні АТО.

Як відомо, 16 грудня 2016-го бійці добровольчих батальйонів заявили, що якщо протягом семи днів усі українські військовополонені не будуть звільнені терористами, добровольці почнуть тотальну блокаду окупованих територій.

26 грудня добровольці оголосили про блокаду. Колишній в.о. начштабу батальйону "Айдар" Валентин Лихоліт пообіцяв не пропускати метал, вугілля, деревину та промислові партії алкоголю і сигарет.

Економічна правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ