Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Активісти охороняють телецентр у Львові від «тітушок»

Активісти охороняють телецентр у Львові. Там зібралася велика кількість львів’ян для того, щоб запобігти погромам та провокаціям із можливим захопленням телецентру, де працюють телерадіокомпанія «Львів» і телеканал «ZIK». Про це Гал-інфо повідомив співкоординатор Львівського Євромайдану Роман Брезіцький.

Біля телецентру присутня Самооборона, а також звичайні львів’яни, яким не байдужа доля міста.

Нагадаємо, як повідомив перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний, за оперативною інформацією, якою володіє керівництво Львівської обласної ради, у Львові так звані «тітушки» намагатимуться чинити чергові провокації з метою повної дестабілізації ситуації у нашому регіоні.

Він пояснив, що у Львові діє група осіб, які відносяться до категорії так званих «тітушок». Вони прибули до Львова зі східного регіону нашої держави.

«Сьогодні вони спробують захопити телецентр, де працюють телерадіокомпанія «Львів» і телеканал «ZIK». Зі свого боку керівництво Львівської обласної ради категорично відмежовується від чинення таких дій, а також закликає населення жодним чином не дослуховуватися до провокаторів, які спробують захопити телецентр у місті Львові, що на вулиці Високий Замок, 1», – наголосив Василь Пісний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ