Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Активісти пікетуватимуть апеляційний господарський суд

13 квітня о 10:30 активісти планують пікетувати Львівський апеляційний господарський суду під гаслом «Не дай продати парк «Знесіння». Про це сьогодні, 12 квітня, повідомила прес-слуюба ГО «Надія нації».

За словами організаторів, пікет планується, щоб висловити громадську позицію перед судовим засіданням у справі щодо реєстрації незавершеного будівництва по вул. Олекси Довбуша,15 ТзОВ "Архібуд" на території Регіонального ландшафтного парку "Знесіння".

Як повідомила прес-служба, ТзОВ «Архібуд» незаконно зареєстрував незавершене будівництво у обласному комунальному підприємстві Львівської обласної ради "Бюро Технічної Інвентаризації та Експертної Оцінки" на ділянці по вул. Олекси Довбуша, 15(парк «Знесіння»). Своєю чергою Військова прокуратура Західного регіону України подала позов в Господарський суд Львівської області на обласне комунальне підприємство ЛОР "Бюро Технічної Інвентаризації та Експертної Оцінки"(також відповідачем у даній судовій справі в третій особі виступає ТзОВ «Архібуд») з вимогою скасувати незаконну реєстрацію на незавершене будівництво на ділянці по вул. Олекси Довбуша, 15(парк «Знесіння»). Натомість Господарський суд Львівської області відхилив позов і Військова прокуратура Західного регіону України подала на рішення першої інстанції апеляцію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ