Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Активісти: Силовики оточили редут у Бахмуті, готуються до штурму

Редут «Запоріжжя» у Бахмуті оточений спецпідрозділами поліції (спецпризначенці МВС Донецької області та колишні працівники «Беркуту»). Є усі ознаки підготовки до штурму. Про це повідомили на сторінці Штабу блокади торгівлі з окупантами у Фейсбуку.

«Гарнізон редуту «Запоріжжя» зайняв бойові позиції і підготувався до відбиття штурму. Штаб попереджає посадових осіб МВС, які приймали участь у плануванні операції, а також тих, хто буде виконувати злочинні накази. Якщо в результаті ваших злочинних дій проллється кров наших бойових побратимів — ви особисто відповідатимете перед тими, хто залишиться в живих!», - йдеться у повідомленні.

Також Штаб закликав патріотів України терміново прибути на допомогу гарнізону редута «Запоріжжя».

Згодом на сторінці Штабу з’явилося ще одне повідомлення.

«До співробітників поліції біля редуту «Запоріжжя» доєднались співпробітники МНС. Волонтери звітують про переміщення автобусів із спецпризначенцями в сторону редута. На всіх блок-постах Донецької області, по якій переміщуються учасники блокади, поліція проводить максимальний обшук речей, сумок і транспорту, пробивають по базі. При цьому подібна перевірка застосовується тільки для учасників блокади. Інші ж автобуси та машини пропускаються без будь-яких питань чи перевірок. Також поліція заявляє, що УБД для них не документ. Гарнізон редута «Запоріжжя» готовий до оборни та відбиття штурму», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ