Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Альтернатива» - володар «Кубка Надії»

«Альтернатива» стала володарем кубка втішного турніру серед команд, які не змогли вийти з групи у «Відкритому Кубку Львівщини» з футзалу. У фіналі «Кубка Надії» «Альтернатива» виявилася сильнішою за «Нові Імена» - 4:1.

Розпочали поєдинок команди дуже нервово. Це й не дивно, адже ціна помилки в грі була великою. Від того і моментів у першому таймі біля воріт обох команд було «обмаль». А якщо вони й були, то вдало свої володіння захищали воротарі Ігор Воробій та Андрій Бей.

І навіть за такої гри гол у першому таймі таки відбувся. «Більярдним» ударом відзначився Тарас Абрамчук. Саме за мінімальної переваги чорно-синіх і завершилася перша половина зустрічі. У відповідь «Нові Імена» забити не змогли, хоча нагоди для цього у команди Володимира Крупчука по-справжньому були.

З початком другої 20-ти хвилинки «Нові Імена» усією командою побігли відігруватися. Реалізуй свої моменти (могли візначитися Володимир та Андрій Великі), можливо, гра склалася б для цієї команди по-іншому, а так «Альтернатива» зловила суперника на контратаці, у якій Віктор Храмов зряче відпасував на Віталія Патуляка, який і подвоїв перевагу своєї команди.

Намагаючись врятували гру, команда Володимира Крупчука взяла тайм-аут, після чого Денис Бутрин вийшов на майданчик у якості п’ятого польового гравця. Втім, і ця тактика необхідних дивідендів не принесла. Моменти у «червоних» були, проте за «Альтернативу» в цей день був і воротар, і стійки воріт, і просто фортуна.

Єдине, що вдалося «Новим іменам», так це забити гол престижу. Відзначився якраз Володимир Крупчук. Щоправда до цього рахунок в зустрічі вже був 0:4. В «Альтернативи» дубль оформив Віталій Патуляк, ще один гол на свій рахунок записав Богдан Адам.

По завершенні фінального поєдинку відбулося нагородження команд-фіналістів, гравці обох команд отримали нагороди та зробили спільне фото на пам’ять.

Індивідуальні нагороди від організаторів турніру отримали Ігор Воробій (найкращий воротар «Кубка Надії») та Тарас Абрамчук (найкращий гравець «Кубка Надії»).

У п’ятницю, 7 квітня, у палаці спорту «Галичина» відбудеться фінал «Відкритого Кубка Львівщини», у якому зіграють «Меркурій» та «Фуджікура» (початок о 19:30). Перед початком матчу для вболівальників заспіває відомий львівський виконавець, а після гри, окрім нагородження переможця та фіналіста «Відкритого Кубка Львівщини», президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як також нагородить призерів чемпіонату Львівщини з футзалу сезону 2016/17.  

Кубок Надії. Фінал

«Альтернатива» - «Нові імена» - 4:1 (1:0)

«Альтернатива»: Бей, Паранька, Патуляк, Храмов, Труш, Шандра, Музика, Білий, Близнак, Адам, Абрамчук

«Нові імена»: Воробій, Нікітін, Ільків, Крупчук, Бутрин, В. Великий, А. Великий, О. Великий, Николишин, Гультяєв, Нітарський, Чабан, Михайлишин

Голи: Абрамчук, 4, Патуляк, 25, 34, Адам, 37 – Крупчук,39.

Попередження: Адам, 39 – Воробій, 13, Крупчук, 27.

Арбітри: Б. Кіндій (Н. Розділ) , Я. Сторожук (Львів)

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ