Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Американські євреї підтримали національну політику Януковича

Народний депутат України, президент Українського єврейського комітету Олександр Фельдман, який перебуває з візитом в США, провів зустрічі з відомими американськими політиками та єврейськими лідерами.

На зустрічі з президентом Американської всесвітньої єврейської служби Американського єврейського конгресу Джеком Розеном, було порушено питання українсько-американських відносин за підсумками виборів до Конгресу США.

Джек Розен висловив думку, що після виборів у Конгрес і проміжних виборів в Сенат у відносинах США і Україною збережеться атмосфера стратегічного партнерства.

Під час Конференції президентів найбільших американських єврейських організацій була висловлена підтримка зусиллям президента України щодо зміцнення міжнаціонального миру і злагоди в Україні.

Керівництво Американського єврейського комітету висловило бажання підключитися до реалізації заходів у межах 70-ї річниці трагедії Бабиного Яру в Україні.

За результатами зустрічі з главою Фонду міжетнічного порозуміння Марком Шнайер, який входить до ТОР-50 впливових єврейських лідерів США, досягнуті домовленості про його приїзд в Україну та проведення в Україні конференції з міжрелігійного діалогу.

За словами Фельдмана, загальним підсумком проведених зустрічей з впливовими американськими політиками і громадськими діячами стала підтримка дій президента України Віктора Януковича і стурбованість результатами ВО "Свобода" на останніх виборах в Україні, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ