Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Американських військових баз в Україні не буде. Поки що

На цьому етапі немає потреби у створенні американських військових баз на території України. Про це в інтерв'ю Цензор.НЕТ розповів командувач армією США в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес.

"Я вважаю, що те, як все влаштовано зараз, якраз для нинішнього рівня контактів", - сказав він, відповідаючи на питання, чи є на цьому етапі потреба у військових базах США в Україні.

Ходжес додав, що задоволений доступом до інформації та роботи з особовим складом, який надає Генштаб, і розповів про те, що йому випало відвідати зону АТО, а також побувати в чотирьох українських військових госпіталях.

"Не думаю, що є потреба розширюватися або навіть просити про додаткові бази. Ми і так по вуха зайняті в Польщі і Румунії в рамках політики стримування НАТО, і я особисто не прагну додаткових баз. Я хочу і далі мати змогу дізнаватися від українців про російський військовий потенціал, і ми будемо продовжувати робити все, що в наших силах, щоб допомагати з навчаннями і впровадженням стандартів НАТО", - наголосив командувач.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ