Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

АН-132 представлять на паризькому авіашоу LE BOURGET 2017

“Укроборонпром” здійснить світову прем'єру АН-132 на паризькому авіашоу LE BOURGET 2017. Про це повідомили в прес-службі "Укроборонпрому".

ДП “Антонов”, що є флагманом авіаційного кластеру Державного концерну “Укроборонпром” презентує світові новітній Ан-132D на міжнародному Паризькому аівашоу LE BOURGET 2017. Літак розроблений в кооперації зі світовими компаніями-лідерами авіабудування. Під час виставки заплановані демонстраційні польоти Ан-132D та презентація інших програм “Антонова”. Делегацію очолює Генеральний директор Концерну Роман Романов.

Окрім цього, ще 10 підприємств “Укроборонпрому” представлять свою продукцію та проекти у Франції, а саме ДП “Завод 410 цивільної авіації”, ДП “Конотопський авіаремонтний завод “Авіакон”, ДАХК “Артем”, ПАТ “НВО “Київський завод автоматики”, ПАТ «Завод «Маяк», ДП “Миколаївський авіаремонтний завод “НАРП”, ДП “Харківський машинобудівний завод “ФЕД”, ДП “Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро “Прогрес” імені академіка О. Г. Івченка”, а також підприємства-спецекспортери ДК “Укрспецекспорт” та ДП ДГЗІФ “Укрінмаш”.

На об’єднаному стенді будуть розміщені новітні розробки авіаційного кластеру “Укроборонпрому”, ракетна техніка та інша продукція вітчизняного ОПК.

На цій, як і на всіх інших міжнародних виставках, ДК “Укроборонпром” ставить собі за мету залучити іноземних виробників до взаємовигідної співпраці та продемонструвати інвесторам перспективність українського оборонного комплексу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ