Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Котельник подякував Львівському УДАРу за постійну підтримку спорту

Найтитулованіший боксер Львівщини, олімпійський призерта чемпіон світу з боксу Андрій Котельник подякував Львівському УДАРу за допомогу у відкритті боксерської школи. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Зокрема, Андрій Котельник зазначив, що ударівці жодного разу не проігнорували прохання чемпіона щодо підтримки його ініціатив.

Особливу подяку Котельник висловлює заступнику голови Львівської обласної організації УДАРу Петру Адамику: «Петро Михайлович, який сам має безпосереднє відношення до сфери спорту, як голова федерації регбі та колишній професійний регбіст, завжди відгукувався на наші прохання та як ніхто інший розумів потреби спортсменів. УДАР, в особі Петра Адамика, сприяв, щоб вчорашнє відкриття боксерської школи імені Андрія Котельника пройшло на високому організаційному рівні. Ще раніше, за безпосередньої підтримки Петра Михайловича, став можливий візит до Львова всесвітньо відомого промоутера Дона Кінга. Цей перелік добрих справ та нашої плідної співпраці можна продовжувати», - підсумував Андрій Котельник, який також наголосив, що в УДАРі «не на словах, а на ділі люблять спорт та розуміють, що він потребує підтримки!»

Нагадаємо, в суботу, 28 вересня, у Львові відбулось урочисте відкриття боксерського залу імені Олімпійського чемпіона Андрія Котельника.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ