Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий створив робочу групу для розробки проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львова на 2007 рік

Міський голова Андрій Садовий підписав розпорядження про організацію роботи щодо розроблення і формування проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова на 2007 рік – повідомили у відділі громадського зв’язків ЛМР.

Як сказано в розпорядженні, відповідно до статті 143 Конституції України, статті 27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та керуючись постановою Кабінету Міністрів України “Про розроблення програмних і прогнозних документів економічного та соціального розвитку та складання проекту державного бюджету” з метою розроблення і формування проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова на 2007 рік, затвердити: структуру проекту Програми, структуру галузевої програми розвитку, перелік типових форм до проекту Програми, склад робочої групи для погодження галузевих програм розвитку м. Львова та графік погодження робочою групою галузевих програм. Управління економіки визначено головним виконавцем та координатором розроблення проекту Програми. Виконавчі органи міської ради зобов’язані до 1 вересня розробити галузеві програми розвитку  на 2007 рік та подати робочій групі. Управлінню економіки доручено до 10 листопада сформувати проект Програми і подати на розгляд виконавчого комітету.
Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника міського голови з питань економіки та соціальної політики Віктора Башука.
        

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ