Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий закликав депутатів подякувати ГО „Дирекція з проведення 750-річчя м. Львова” і нарешті перестати їх перевіряти

Директор ГО „Дирекція з проведення 750-річчя м. Львова” Ксенія Курилишин поінформувала депутатів Львівської міської ради про використання спонсорських коштів на святкування 750-річчя м. Львова  відеороликом, де показала фрагменти святкування Дня міста. Також депутатам на екрані наочно показали фінансовий звіт про використання коштів, деякі пункти якого озвучила Курилишин.
Основними зауваженнями щодо проведення Дня міста було те, що більшість бажаючих на могла побачити шоу Герта Гоффа, на що Ксенія Курилишин зазначила, що спеціально було виділено кошти на закупівлю ефірного часу на УТ-1, щоб кожен бажаючий міг побачити шоу. Також були зауваги до руху транспорту під час святкувань, проте це в компетенції транспортників і відповідних служб.
На запитання депутатів, чому не було роздано звіту в паперовому вигляді, Ксенія Курилишин зазначила, що вона не належить до секретаріату і її документи не тиражуються.
Після цього міський голова Андрій Садовий сказав: „Люди зробили свято високої якості, а ми, замість того, щоб їм подякувати, перевіряємо їх. Цю громадську організацію перевірило КРУ, УБХАСС міста і області. Може, ще запросити міжнародні організації?!”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ