Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Андрій Шевченко та збірна України висловили підтримку Роману Зозулі

Головний тренер національної збірної команди України Андрій Шевченко від імені команди висловив підтримку футболісту Роману Зозулі, - прес-служба ФФУ.

Головний тренер національної збірної команди України Андрій Шевченко від імені команди висловив підтримку футболісту Роману Зозулі, трансфер якого до клубу «Райо Вальєкано» фактично не відбувся через політичні заклики з боку вболівальників клубу.

«Ми, гравці і тренери національної збірної України, обурені ситуацією, яка склалася навколо нашого партнера і товариша Романа Зозулі. Роман для всіх нас завжди був і є професіоналом, патріотом та чудовою людиною. Звинувачення на адресу Романа носять провокативний характер, ми всі стоїмо на захисті інтересів України. Рома опинився заручником політичних інтриг, і це недопустимо, з огляду на міжнародні футбольні норми. Партнери і тренерський штаб команди висловлюють цілковиту підтримку Романові Зозулі. Ми вимагаємо від компетентних органів дати належну правову оцінку ситуації. Сподіваємося, що Роман успішно продовжить свою кар’єру в клубі та збірній України», – заявив Андрій Шевченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ