Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Андрій Тодощук: Літній чемпіонат з футзалу відбувся на якісному рівні

Завершився літній чемпіонат Львова з футзалу на відкритих майданчиках, що пройшов під егідою Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як).

Бронзовим призером змагань у найвищому дивізіоні, а саме у Гранд-лізі, стала команда «Євробуд-КМ», яка лише після останнього туру зуміла обійти в турнірній таблиці «Альтернативу». Про те, як вдалося це зробити, плани на майбутнє й не лише у розмові розмові з прес-службою  Асоціації футзалу Львівщини поділився президент «євробудуівців» Андрій Тодощук.

Андрію Васильовичу, вітаємо з третім місцем Вашої команди у чемпіонаті. Ще за декілька турів до завершення чемпіонату «Євробуд-КМ» зберігав лише теоретичні шанси, щоб потрапити у трійку призерів.

Дякую. Приємно, що вдалося виконати завдання на сезон, а ним було здобуття одного з комплектів нагород. Не сперечаюся, що грати було важко, а все через те, що протягом сезону у нас був обмежений кадровий потенціал. Хтось не міг приходити на ігри через роботу, хтось через травми. Втім, тим і славиться наш колектив, що незважаючи на відсутність преміальних, ми завжди налаштовані на позитив. Кожен підтримує свого партнера по команді яким би не був підсумковий результат.

Загалом як Вам рівень команд-учасниць Гранд-ліги Львова?

Досить пристойний. Була одна команда на голову сильніша від інших - «Галицька Здоба». Решта ж колективів приблизно одного рівня. Як приклад, в останньому турі невмотивований «Здвиг» обіграв нашого конкурента у боротьбі за бронзу «Альтернативу» й саме ця перемога допомогла нам здобути бронзові медалі.

Літній чемпіонат вперше пройшов під егідою нового керівника Асоціації футзалу Львівщини Мирослава Хом’яка. Що сподобалося в організації чемпіонату, а що навпаки?

Чемпіонат пройшов на високому рівні. Сподобалася якісна організація менеджменту, арбітрів, спостерігачів, а також якісне висвітлення у ЗМІ. Щодо побажань, то вже до початку зимового чемпіонату хотілося б бачити інформацію щодо учасників змагань, складів тієї чи іншої команд, а також хотілося б, щоб були трансляції на усіх поєдинках без виключення.   

Влітку спонсором Вашої команди була компанія «Євробуд», а кістяк команди склали гравці з «Кордону» та «Меркурію». Чи визначилися уже де будете грати взимку і як буде називатись команда?

Те, що ми будемо брати участь у змаганнях, це навіть не обговорюється. З назвою команди наразі не визначилися, наразі перебуваємо у стані роздумів.

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ