Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Єрмолаєв про «укази» Президента про оголошення дострокових виборів на 28 грудня: Мало чого можна написати в Інтернеті

Оприлюднені в Інтернеті начебто Укази Президента України «Про оголошення дострокових парламентських виборів» та «Про відповідальність керівництва Кабміну» є тільки текстами, а не документами, відтак вірити їм не можна. Таку думку у коментарі «Гал-info» висловив політолог, директор Центру соціальних досліджень «Софія» Андрій Єрмолаєв.
Він відзначив, що ці тексти не пройшли відповідного погодження через владні коридори, не мають реєстрів, а також не було нормативно забезпечено їх оприлюднення. Відтак, це тільки тексти, а не офіційні документи.
«Мало чого можна написати в Інтернеті», — додав Єрмолаєв.
Нагадаємо, видання «Фраза» опублікувало два фотодокументи – підписаний Президентом Ющенком Указ "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України і призначення позачергових виборів" (від 3 жовтня 2008 року) і Указ "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від ___ жовтня 2008 року "Про персональну відповідальність керівництва Кабінету Міністрів України за систематичне невиконання Указів і Розпоряджень Президента України, рішень Ради національної безпеки і оборони України" (з відкритою датою). Згідно з цим Указом, Ющенко призначає в. о. прем’єр-міністра України Юрія Єханурова.
Натомість вибори оголошуються на 28 грудня цього року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ