Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Анна Безулик з командою залишила «Інтер»

Телеведуча Анна Безулик разом з частиною своєї команди в листопаді залишила телеканал «Інтер». Цю інформацію вона особисто підтвердила «Телекритиці».

Крім пані Безулик, з «Інтера» пішли головний редактор її програми «Справедливість» Леонід Мілявський, координатор проектуВасиль Рябчук і випусковий редактор Світлана Копанська.

Василь Рябчук, який деякий час працював на «Інтері» редактором ток-шоу Сергія Дорофєєва «Стосується кожного», і Світлана Копанська нині працюють на телеканалі «Еспресо.TV» Миколи Княжицього, де готують дві програми. Анна Безулик і Леонід Мілявський наразі перебувають у творчій відпустці.

Нагадаємо, Анна Безулик вела на «Інтері» суспільно-політичне ток-шоу «Справедливість». Прем'єра відбулася 25 січня, проект замінив в ефірі «Велику політику з Євгеном Кисельовим». Але після змінивласника і керівництва «Інтер» закрив «Справедливість» і з 22 лютого замість неї почало виходити ток-шоу «Шустер live». Загалом в ефір вийшло чотири випуски «Справедливості».

Після закриття проекту Анна Безулик залишилася працювати на каналі. Керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна запевняла, що пані Безулик повернеться в ефір з новим проектом у новому сезоні, але цього так і не сталося.

«Телекритика»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ