Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Анна Музичук проведе сеанс одночасної гри – у прес-центрі Гал-інфо

Відомий український гросмейстер, одна з найтитулованіших шахісток світу, стриянка Анна Музичук проведе сеанс одночасної гри з львівськими журналістами. Унікальний захід відбудеться у вівторок, 23 лютого, у прес-центрі Гал-інфо (вул. Міцкевича, 8, 5 поверх, поч. о 16:00).

Організатором та спонсором заходу виступила Львівська обласна організація партії «НАШ КРАЙ».

«Цього року у Львові відчутний справжній шаховий бум. Власне, в рамках популяризації цього виду спорту, а особливо перед матчем у Львові за світову шахову корону між Марією Музичук та китаянкою Хоу Іфань наша політична партія хоче провести унікальний турнір. Сподіваюсь, сеанс одночасної гри відомої шахістки Анни Музичук з львівськими журналістами буде цікавим, оскільки такого матчу ще ніхто, як на мене, не проводив. У такий спосіб ми зможемо популяризувати шахи та ближче познайомити представників ЗМІ з шаховою сім’єю Музичуків», - сказав Мирослав Хом’як.

Додамо, що співорганізатором турніру виступила кампанія «Розумне місто» від «Об'єднання «Самопоміч».   

Планується, що участь у заході візьмуть представники різних ЗМІ Львівщини. При цьому найкращі шахісти-аматори не залишуться без подарунків. Найдостойніших суперників обере сама Анна Музичук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ