Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Анні Музичук вручать нагороду від Національного Олімпійського Комітету

У вівторок, 7 лютого, відбудеться урочиста церемонія нагородження найкращого спортсмена Львівщини на підсумками виступів у грудні 2016 року. Її традиційно проводитиме відділення Національного Олімпійського Комітету у Львівській області.

За рішенням виконкому обласного відділення НОК, почесну нагороду за найвидатніші спортивні досягнення у грудні минулого року вручать шахістці зі Львова Анні Музичук. Також відзнаки Національного Олімпійського Комітету отримають батьки спортсменки -- Наталія і Олег Музичуки, які тренують Аню.

«Навряд, чи хтось ставитиме під сумнів наше рішення визнати Анну Музичук найкращою спортсменкою Львівщини у грудні. Вона на світовій першості, яка проходила у м. Доха (Катар), здобула аж два титули чемпіонки світу з шахів. -- розповідає голова відділення НОК у Львівській області Юрій Турянський, – Аня спершу стала тріумфаторкою світової першості зі швидких шахів (рапід), а по тому перемогла ще й на світовій першості з бліцу. При цьому, у чемпіонаті з рапіду Анна з 11-ти можливих очок здобула аж 9. І на півтора очка випередила спортсменку, яка посіла друге місце. Це свідчення неймовірно високого класу нашої шахістки».

Голова відділення Національного Олімпійського Комітету України у Львівській області Юрій Турянський вручатиме почесну відзнаку НОК Анні Музичук та її батькам (які тренують геніальну шахістку),  у приміщенні ЛОДА (кабінет 257) 7 лютого о 12.00. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ