Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Антон Геращенко: Олівер Стоун, судячи з усього, по вуха в боргах і йому просто потрібні гроші - багато грошей

На думку нардепа Антона Геращенко, американський кінорежисер Олівер Стоун взяв інтерв'ю у екс-президента Віктора Януковича, тому що американські знаменитості часто живуть не за коштами і потребують грошей.

Олівер Стоун взяв інтерв'ю у екс-президента України Віктора Януковича через борги і гроші. Таку думку висловив в Facebook нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Американські знаменитості: кіноактори, телезірки, співаки і кінорежисери - часто звикли жити не за коштами. То побудують яке-небудь ранчо, як покійний Майкл Джексон, так, що його родичі досі не можуть розплатиться з його кредиторами, то влізуть у борги , щоб більше витрачати на благодійність, і покінчать життя самогубством, як Робін Вільямс ", - написав нардеп.

Як припустив Геращенко, Олівер Стоун теж по вуха загруз у боргах і йому просто потрібні гроші.

"У Януковича вони є і поки ще багато, що є явною недоробкою найближчого оточення Путіна, що має велику потребу в грошах після початку кризи. І гроші ці, що пахнуть для українців кров'ю Героїв Небесної сотні, пожарищами Майдану, коктейлями" Молотова ", для Олівера Стоуна НЕ пахнуть нічим. Він цинік ", - вважає нардеп.

У зв'язку з цим, як висловився народний обранець, Стоун "готовий взяти інтерв'ю і зняти фільм хоч про чорта лисого", щоб позбутися від кредиторів.

Американський режисер Олівер Стоун взяв у екс-президента України Віктора Януковича чотирьохгодинне інтерв'ю в Москві для документального фільму про Україну, який він зараз знімає.

Стоун порівняв події під час Євромайдану в Україні з подіями у Венесуелі в 2002 році, коли президента Уго Чавеса намагалися скинути. За його словами, Захід говорить про "Росію в Криму", але не говорить про "США в Україні".

"Правда не транслюється на Заході. Це сюрреалістичне спотворення історії відбувається так, як це було під час Буша про кампанію в Іраку", - вважає режисер.

Екс-президент Віктор Янукович зараз переховується в Росії, куди він втік в кінці лютого. В Україні проти нього відкрито кілька кримінальних справ.

"ГОРДОН"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ