Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Антон Геращенко: Путін пропонував Україні $ 50-80 млрд за відмову від Криму

Президент РФ Володимир Путін шукає способи повернути Україні Донбас, але залишити за собою контроль над Кримом, сказав нардеп Антон Геращенко в ефірі телеканалу "112 Україна".

Володимир Путін пропонував українському президенту Петру Порошенку десятки мільярдів доларів за відмову України від претензій на Крим. Про це розповів народний депутат Антон Геращенко ( "Народний фронт").

"Путін мріє про те, щоб нам повернути Донбас, але за умови, що ми відмовимося від Криму, причому офіційно. Я знаю, що рік тому він пропонував навіть доплатити $ 50-80 млрд, але за умови проведення в Україні референдуму за відмову від Криму . Наскільки мені відомо, президент відмовився навіть обговорювати такі можливості ", - повідомив нардеп.

Повернення Донбасу на умовах Путіна, коли нинішні ватажки терористів стануть легітимною владою, - не найкращий варіант для України, сказав Геращенко, коментуючи можливість проведення місцевих виборів на непідконтрольній Києву території.

"Путін, нав'язуючи нам Донбас, хотів би керувати Україною через ці території, щоб вони завжди були проблемним осередком України", - заявив парламентарій.

ГОРДОН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ