Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Антонов" представив на авіавиставці у Дубаї два літаки

Українське підприємство "Антонов" представило на виставці Dubai Air Show два транспортні літаки – літак-демонстратор Ан-132Д і військово-транспортний літак короткого злету та посадки Ан-70. Про це повідомила прес-служба ДП "Антонов" у facebook.

12 листопада 2017 р. розпочав роботу міжнародний салон Dubai Air Show. На виставці представлено два транспортних літака “Антонов”: прототип багатоцільового легкого транспортного літака Ан-132 - літак-демонстратор Ан-132Д та військово-транспортний літак короткого злету та посадки Ан-70. Як зазначив в.о. Президента ДП «АНТОНОВ» Олександр Кривоконь, «Участь у виставці в Дубаї важлива для нашого підприємства. Це гарна нагода представити сучасні програми, наші літаки потенційним замовникам з країн Близького Сходу, зустрітися з партнерами». 

Програму Ан-132 ДП «Антонов» представляє разом з партнерами з Королівства Саудівської Аравії. В перший день виставки Ан-132Д відвідали численні делегації з КСА, в тому числі: заступник міністра оборони КСА, Президент компанії «Такнія», делегація командування сухопутних сил КСА. 

Ан-132Д взяв участь у програмі демонстраційних польотів. Екіпаж випробував: льотчик-випробувач 2 класу Богдан Загорулько та льотчик-випробувач 3 класу Андрій Горін показали високі маневрені характеристики літака в небі над Дубаєм.

На стенді пройшли переговори з питань налагодження постачання комплектуючих для серійного виробництва Ан-132, розробки його нових модифікацій, післяпродажного супроводу літаків «Ан» в країнах Близького Сходу та Північної Африки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ