Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Антонов" презентує свої перспективні проекти на авіакосмічній виставці в Індії

"Антонов" презентує свої перспективні проекти на авіакосмічній виставці в Індії. Для індійських партнерів буде представлено пропозиції щодо створення тренажера для легкого транспортного Ан-32RE.

Державне підприємство «Антонов» представить сучасні програми українського авіапрому на одинадцятій міжнародній авіакосмічній виставці Aero India-2017, яка пройде 14-19 лютого в Бангалорі (Індія).

У прес-службі «Антонова» повідомили, що відвідувачі стенду на виставці зможуть ознайомитися з проектами нового транспортного Ан-132 вантажопідйомністю 9,2 тонн, що створюється в Україні на замовлення Саудівської Аравії, нового транспортного Ан-178 вантажопідйомністю 16 тонн , а також із модифікаціями сімейства регіональних реактивних нового покоління Ан-148/Ан-158.

Як наголошується в повідомленні, спеціально для індійських партнерів буде представлено пропозиції щодо спільного з Індією створення тренажера для легкого транспортного Ан-32RE індійських ВПС, модернізація яких забезпечується в рамках співпраці з Індією.

Нагадаємо, контракт між Україною та Індією на модернізацію 105 літаків Ан-32 для ВПС Індії було підписано у 2009 році.

Тиждень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ