Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Антикорупційна акція від польського уряду "Чисті руки" дозволила інвестувати в Польщу щороку - 15 млрд дол.

Сьогодні, 31 березня, народний депутат з фракції «Блоку Петра Порошенка», лідер громадського руху «Народний контроль» Дмитро Добродомов разом з депутатами міжфракційного об’єднання «Єврооптимісти» перебувають з робочою поїздкою в м.Варшава (Польща). Повідомила прес-служба депутата.

За словами Добродомова, депутати вже зустрілися з екс-прем'єр-міністром Польщі, колишнім міністром закордонних справ і міністром юстицііВлодзімєжем Цімошевічем. На зустрічі обговорилиісторію євроінтеграції Польщі до Євросоюзу, а також майбутні перспективи Украіни, а також питання боротьби з корупцією.

«Влодзімєж Цімошевіч сказав, що ефективна боротьба з корупцією - необхідна умова для отримання не лише міжнародних траншів, але й прямих інвестицій. Свого часу антикорупційна акція від польського уряду "Чисті руки" була ефективною настільки, що Польща опинилася на 35 місці "Transperancy International". Коли полякам повірили щодо реальних результатів такоі боротьби, країна почала отримувати по 15 млрд. дол. інвестицій щороку. Це варто почути тим, хто критично ставиться до претензій щодо украінського уряду, котрий мало того, що не бореться із корупцією, а часто-густо його представники очолюють усіляки корупційні схеми» - сказав Добродомов.

Крім того депутат розповів, що екс-прем'єр-міністр ПольщіВлодзімєж Цімошевіч з антикорупційними консультаціями наступного місяця відвідає Україну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ