Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Антикорупційне бюро продовжило конкурс через брак кандидатів

Конкурсна комісія з відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців у Національному антикорупційному бюро вирішила подовжити конкурс на посаду керівника підрозділу детективів через брак кандидатів. Про це повідомляє офіційний сайт Національного антикорупційного бюро.

"Продовжено термін подання документів на конкурс на заміщення вакантних посад у Національному антикорупційному бюро України", - зазначається у повідомленні.

На думку члена конкурсної комісії Дар'ї Каленюк, причиною подовження терміну відбору стала критично мала кількість кандидатів, які дійшли до заключного етапу конкурсу.

«За результатами співбесід комісія зупинилася на трьох кандидатах. Двоє, на жаль, не мають відповідного досвіду роботи слідчими, лише - оперативниками. А третій кандидат зараз працює під Столярчуком - у генеральному слідчому управлінні ГПУ. Раніше він працював у прямому підпорядкуванні Артема Ситника, чинного директора НАБ. Члени Ради громадського контролю при НАБ не голосували за цих кандидатів і переконали Артема Ситника продовжити пошук», - зазначила Каленюк.

Як раніше повідомляли в НАБУ, загалом на посаду керівника детективів подали документи 55 осіб. 53 з них були допущені до тестування, за результатами якого 22 особи були рекомендовані до співбесід з конкурсною комісією.

Відповідно до кваліфікаційних вимог, керівник підрозділу детективів повинен мати вищу юридичну освіту, 10 років оперативно-розшукової діяльності та/або досудового слідства, з них 5 - на керівних посадах, знання українського та міжнародного законодавства, досвід розслідування корупційних злочинів тощо.

Оклад майбутнього керівника детективів становитиме 43 848 грн.

НАБУ прийматиме документи від охочих поборотися за крісло керівника підрозділу детективів до 23 липня включно. З детальними умовами конкурсу можна ознайомитися на офіційному сайті НАБУ.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ