Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Apple представила новий MacBook Pro

Компанія Apple на останній в 2016 році презентації представила новий MacBook Pro. Про це пише "Медуза".

Головна відмінна риса нових ноутбуків - тачскрін на клавіатурі замість верхнього ряду клавіш. На нього будуть виводитися кнопки управління системою або окремими додатками. Розмір трекпада помітно збільшений в порівнянні з попередніми моделями.

Крім того, в MacBook Pro з'явилася система ідентифікації за відбитками пальців Touch ID. За допомогою неї, зокрема, можна буде перемикати користувачів.

Комп'ютер буде представлений з діагоналлю екрану в 13 і 15 дюймів і в двох варіантах кольору – світло- і темно-сірому. Товщина 13-дюймового MacBook Pro буде 14,9 міліметра, тобто на 3,1 міліметра тонше попередньої моделі.

Ноутбук оснащений чотирма портами USB-C (через них його потрібно заряджати) і входом для навушників.

Коштувати нові MacBook Pro будуть від 1799 доларів (екран 13 дюймів) і від 2399 доларів (екран 15 дюймів). Замовити його можна вже зараз, поставки почнуться через 2-3 тижні. Раніше ціни на MacBook Pro починалася з 1299 і 1999 доларів за 13- і 15-дюймові моделі відповідно.

У продаж з 27 жовтня надійшов і спрощений варіант нового MacBook Pro, з фізичними клавішами замість тачскріна і двома USB-C портами замість чотирьох. Він коштує від 1499 доларів.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ