Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Арену-Львів» захопить МАFIA

8-9 червня на стадіоні «Арена-Львів» відбудеться MAFIA UKRAINIAN OPEN 2013 – міжнародний чемпіонат з найвідомішої в усьому світі інтелектуально-психологічної гри MAFIA. Сімдесят рейтингових учасників з усіх куточків України, Росії, Молдови, Польщі та Німеччини протягом двох днів будуть змагатися за звання найсильнішого гравця, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ця гра тільки для тих, хто добре «читає» людей. Тут збираються лише тонкі психологи та вигадливі маніпулятори. Аналізувати, прораховувати, покладатися тільки на себе. Інтелектуальна боротьба за виживання – це МАFIA.

Перші прототипи легендарної гри виникли ще у 70-их роках ХХ ст., в Україні ж справжня MAFIA почалася 2004 року завдяки Ернесту Федорову. Теперішній Президент українського MAFIA-клубу заснував та очолив Всеукраїнську громадську організацію «Федерація інтелектуально-рольових ігор Мафія» (ФІІМ), яка є єдиним володарем інтелектуальних прав на клубну концепцію гри в Україні.

Битва інтелектуалів міжнародного «мафіозного» клубу у Львові буде мати особливий колорит львівської батярської культури. Поважна публіка на час чемпіонату перетвориться на затятих азартних гравців, адже MAFIA – це унікальна нагода прожити кілька життів за вечір, оволодіти собою та навчитися керувати іншими.

Перший день MAFIA UKRAINIAN OPEN 2013 буде проходити за зачиненими дверима – і з сімдесяти рейтингових гравців у фінал потраплять тільки десять найкращих. Фінальні ігри другого дня визначать остаточного переможця, на якого чекає урочиста церемонія нагородження. Усі ігри фіналу будуть транслюватися на моніторах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ