Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Арештували українця, що наїхав на двох дівчаток у Польщі

Суд на три місяці арештував 30-річного громадянина України, який у новорічну ніч, перебуваючи під впливом алкоголю, здійснив наїзд зі смертельним наслідком на двох дівчат (14 і 16 років) у місті Єлєня Ґура (Нижньосілезьке воєводство).

Засідання суду у справі арешту відбулося вночі з понеділка на вівторок. Про рішення суду на запит прокуратури і застосування тимчасового арешту повідомила у вівторок вранці речник Окружної прокуратури міста Єлєня Ґура Віолєтта Нізьолек.

Прокуратура звинуватила чоловіка у скоєнні аварії зі смертельними наслідками, а також у керуванні транспортним засобом під впливом алкоголю.

За здійснення таких злочинів в цілому загрожує 12 років ув’язнення.

Чоловік під час попереднього допиту поліцією не визнав себе винним у представлених звинуваченнях. “Він сказав поліції, що не пам'ятає, що сталося”, – повідомила Нізьолек.

Як ми вже повідомляли, трагічний випадок стався у новорічну ніч. 30-річний громадянин України, що мав у організмі 1,83 проміле алкоголю, втратив панування над своїм позашляховиком. Він в’їхав на тротуар, де збив двох дівчат-підлітків, які померли на місці. Після цього автівка впала до річки. Водій і пасажирка перебувають у шпиталі.

У понеділок мер міста Єлєня Ґура оголосив у місті триденну жалобу.

Польське радіо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ