Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Арсен Мірзоян зіграє великий сольний концерт в Києві

Український музикант Арсен Мірзоян зіграє великий сольник у Жовтневому палаці. Цим концертом розпочнеться весняний тур на підтримку нового альбома під назвою “Паперовий сніг”.

“Цей концерт та наш весняний тур –  подарунок всім жінкам, бо жінка це і є весна. Кожен з нас хоче, щоб краща половина людства була щасливою. Будемо дарувати всім романтичний і позитивний настрій”, - розповідає Арсен.

Окрім перевірених хітів до концертної програми увійдуть і зовсім свіжі композиції артиста. Пісні з нового альбому “Інші двері” та “Паперовий сніг”, які вже встигли завоювати прихильність публіки, також прозвучать під час сольника. Але, звісно, не обійдеться і без сюрпризів, які Мірзоян готує спеціально до київського концерту.

«Кажуть «папір стерпить усе»… всі зім’яті аркуші - невдалі вірші, розірвані на сніжинки листи непотрібних слів. Я ще пригадую, як ми дітьми вирізали сніжинки з газет. І в кожній, як не крути, була якась подія з гучними заголовками, сенсаціями того часу. Але дітям, яка цікавість до тих речей? Розумітись на них можуть лише дорослі, а світ дорослих - завжди нудний. В альбом потрапили ті пісні, які пройшли перевірку часом», - описує свою платівку Арсен.

В листопаді минулого року Мірзоян вже представив нову музичну програму в 11 містах України.

Нагадаємо, що друга частина туру розпочнеться виступом у Києві і продовжиться 8.03 – Дніпропетровськ, 9.03– Кіровоград, 10.03 – Черкаси, 23.03 – Одеса, 24.03 - Миколаїв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ