Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Асоціація футзалу Львівщини проведе першість області серед ветеранів

У Зашкові відбудеться першість Львівщини з футзалу на відкритих майданчиках серед ветеранів пам’яті полковника ОУН Євгена Коновальця.

Змагання серед ветеранів відбудуться у двох категоріях – старші 45 та 60 років. В рамках турніру серед ветеранів також відбудеться юнацький турнір, участь у якому візьмуть юні спортсмени 2005 року народження та молодші. Захід відбудеться 17-18 червня й пройде під егідою Асоціації футзалу Львівщини за інціативи її президента Мирослава Хом’яка, а також керівників комітету ветеранського футзалу АФЛ Івана Шимечка та Володимира Холявінського.

У віковій категорії 45+ на участь у турнірі уже зголосилися десять команд: ЛНУ імені І. Франка, «Ветерани» (Радехів), ФК «Куликів», «Газовик» (Комарно), ТЕТ (Львів), ТВД-Ветеран (Львів), ФК «Енергія», ФК «Зашків», ФК «Рава» (Рава-Руська) та «Небайдужі львів’яни».

У віковій категорії 60+ зіграють шість команд: ФК «Зашків», ФК «Ветерани» (Радехів), «Педагог» (Дрогобич), ТВД-Ветеран (Львів), збірна Миколаївського району та ФК «Енергія» (Львів). Змаганнях ветеранських команд відбуватимуться протягом одного дня 18 червня. Турнір категорії 45+ відбудеться на двох полях з футзальними розмірами з натуральним покриттям, а ветерани категорії 60+ визначатимуть сильнішого на майданчику зі штучним покриттям. Відкриття турніру розпочнеться в 11:00.

У суботу, 17 червня, у Зашкові також відбудеться юнацький турнір (2005 р.н.)  пам’яті Євгена Коновальця, участь у якому візьмуть юні футзалісти з Зашкова, Жовкви, Гійче та ФК «Покрова». Відкриття юнацького турніру, як і ветеранського, розпочнеться в 11:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ