Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Асоціація футзалу Львівщини провела навчальний семінар для арбітрів

Асоціація футзалу Львівщини за ініціативи її президента Мирослава Хом’яка провела навчальний семінар для футзальних арбітрів та суддівських спостерігачів. Захід відбувся сьогодні, 28 січня, у конференц-залі Гал-інфо.

Член комітету арбітражу АФУ, кандидат педагогічних наук Роман Проць розповів діючим арбітрам, суддівським спостерігачам, представникам команд, а також представникам ЗМІ про сучасні тенденції і підходи в арбітражі з футзалу, різноманітні аспекти теоретичної підготовки, ознайомив з новітніми вимогами ФІФА, а також провів відеотестування з його детальним аналізом. Останньому аспекту Роман Проць приділив найбільше часу. Також Роман Проць поділився інформацією з семінару, який кілька днів тому у Києві провели представники ФІФА для арбітрів Екстра-ліги. Цей захід був організований Федерацією футболу України спільно з асоціацією футзалу України.

«Які б знання не були у наших арбітрів, вчитись їм ніколи не пізно. – каже Мирослав Хом’як. - Думаю, цей навчальний семінар став корисним для наших арбітрів. Впевнений, що кожен присутній почерпнув щось нове для себе. Такі семінари плануємо проводити регулярно».

Також Мирослав Хом’як наголосив на тому, що Асоціація футзалу Львівщини формує єдиний реєстр арбітрів та суддівських спостерігачів, а також у лютому-березні проведе відкритий Кубок Львівщини з футзалу, де переможець поїде на елітний фінал аматорської футзальної ліги України.  

Захід завершився спільним переглядом міжнародного товариського матчу Україна – Іспанія, у якому було зафіксовано бойову нічию з рахунком 1:1.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ