Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Асоціація футзалу Львівщини провела навчальний семінар для арбітрів

Асоціація футзалу Львівщини за ініціативи її президента Мирослава Хом’яка, голови суддівського комітету Івана Вишиваного, а також голови комітету з науково-методичної роботи Роман Проця провели черговий навчальний семінар для арбітрів та суддівських спостерігачів.

Під час семінару, який проводив голова комітету з науково-методичної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри спортивних дисциплін Дрогобицького Педуніверсету,  член комітету арбітражу Асоціації футзалу України Роман Проць, неодноразово звертали увагу на сучасні тенденції суддівства та на конкретних прикладах розбирали ті чи інші складні для арбітражу епізоди.

Найголовніше те, що між учасниками заходу, а саме між арбітрами та суддівськими спостерігачами, неодноразово виникали дискусії, у яких Роман Проць чітко на конкретних прикладах вказував які рішення повинні приймати арбітри в офіційних матчах.

Важливо те, що продуктивність семінару оцінили усі присутні. Безсумнівно, кожен для себе почерпнув щось нове та цікаве. Такі семінари Асоціація футзалу Львівщини проводитиме регулярно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ