Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Асоціація „Львівське таксі” не піднімати оплату за проїзд через подорожчання пального

Асоціація „Львівське таксі” ухвалила рішення не піднімати оплату за проїзд через подорожчання пального. Про це під час брифінгу повідомив голова асоціації Леонід Бойко.
За словами Бойка, вартість проїзду у таксі, власники яких є членами асоціації, становить 2,5 гривень за кілометр, плюс 2 гривні за посадку в автомобіль. Мінімальний проїзд – 4 кілометри або ж 12 гривень. Однак, каже він, у Львові зараз мінімальний проїзд становить 15 гривень. За його словами, це у машинах, які не мають таксометрів і які не можливо контролювати.
Леонід Бойко не зміг пояснити, чому суттєво відрізняється варіть проїзду у радіо-таксі, яке приїхало за викликом, і такому ж раді-таксі, яке впіймали на вулиці. „Якби ви принесли мені чек, я б вам сказав, переплатили ви чи ні, в іншому випадку ми не можемо контролювати всі машини”, -- каже він.
Асоціація „Львівське таксі” об’єднує 16 таксоперевізників, які працюють на радіо-таксі. За словами Леоніда Бойка, це 70% усіх фірм, що надають послуги радіо-таксі. Асоціацію створено у квітні цього року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ