Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Асоціація міст України подала звернення до уряду про ситуацію з гральним бізнесом

На засіданні правління Асоціації міст України було прийнято звернення до уряду  з проханням врегулювати ситуацію з гральним бізнесом на законодавчому рівні. З такою ініціативою на засіданні виступив міський голова Львова Андрій Садовий. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Нагадаємо, що 26 червня 2006 року 74 голосами «за» на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за ухвалу про розміщення закладів гральнього бізнесу у Львові. Цією ухвалою були  закладені правові основи щодо діяльності об’єктів грального бізнесу у нашому місті.  Львівська міська рада своєю ухвалою рекомендувала закладам грального бізнесу придбати торговельні патенти для розміщення грального обладнання по місцю здійснення їхньої діяльності. На цей час у Львові  функціонувало  близько 2000 закладів грального бізнесу.
Також під час вчорашнього відрядження до Києва міський голова мав робочу зустріч з віце-прем’єр-міністром України Володимиром Рибаком. Під час зустрічі обговорювалися питання фінансування об’єктів інфраструктури Львова у 2007 році.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ