Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Асоціацію футзалу Львівщини представлять на «Ярмарку спорту»

Асоціацію футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як) представлять на восьому за ліком «Ярмарку спорту», який завтра відкриють у Львові у палаці спорту «Динамо» (вул. Вітовського, 53).

Протягом кількох днів на «Ярмарку спорту» усі бажаючі зможуть ознайомитися з футзалом, а також спробувати свої сили у ньому. Асоціацію футзалу Львівщини представлятимуть гравці футзального клубу «Здвиг», який зовсім скоро стартує у Кубку України серед професійних команд, а також дитячо-юнацька спортивна школа «Енергія». Юні гравці «Енергії» та досвідчені футзалісти «Здвигу» протягом кількох днів демонстуватимуть майстер-класи та показові виступи. Асоціація футзалу Львівщини матиме окремий стенд, де усі бажаючі зможуть не тільки переглянути відео з видовищних футзальних матчів, а й отримати усю необхідну інформацію про те, де можна займатися футзалом школярам та дітям дошкільного віку.  

«Ярмарок Спорту» відкриє двері усім бажаючим у четвер, 21 вересня, о 10:00, а офіційне його відкриття заплановане цього ж дня на 12:00.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ