Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

АТО: 52 обстріли за добу

В районі проведення АТО російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України. Упродовж минулої доби зафіксовано 52 випадки відкриття вогню. З них 23 на Донецькому, 16 на Луганському та 13 на Маріупольському напрямках. Про це йдеться у зведеннях прес-центру штабу АТО станом на 06.00 30 липня.

Зокрема, на Донецькому напрямку противник вів вогонь по наших військах з гранатометів, великокаліберних кулеметів, та стрілецької зброї під Луганським, Авдіївкою, Верхньоторецьким, Новгородським, Калинівкою та Опитним.

В порушення Мінських домовленостей противник відкривав вогонь з 120 мм мінометів по наших укріпленнях у Пісках, Луганському, Старомихайлівці. У Невельському крім того, ворог застосував 122 мм артилерію, а у Луганському вогонь з БМП. 

На Луганському напрямку противник також застосовував заборонену 120 мм зброю. Під неодноразові мінометні обстріли потрапили Новоалександрівка та Попасна, де також застосовувався вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку вогонь ворогом вівся зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів в Красногорівці, Старогнатівці, Мар’їнці, Гранітному та Водяному. Красногорівка також потрапила під обстріл 82 мм мінометів.

В Марїнці та Авдіївці працювали снайпери.

На Донецькому напрямку було зафіксовано проліт БПЛА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ