Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

АТО: ворог інтенсивно обстрілює Маріупольський напрямок

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, один український військовослужбовець отримав поранення.

На Луганському напрямку найгарячіше вчора було в Троїцькому. Також мінометний обстріл з боку противника відбувся в Новолександрівці. Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО на щоденному брифінгу.

"На Донецькому напрямку бойова активність ворога спостерігається по всій лінії зіткнення, крім Донецького аеропорту. В Новгородському відбулася низка потужних мінометних обстрілів наших позицій з різних напрямів. Також неспокійно було в Авдіївці: противник протягом 6 годин вів мінометний та артилерійський вогонь з боку Ясинуватої. Також ворог застосовував міномети в Новолуганському", - повідомив речник.

За словами Мотузяника на Маріупольському напрямку кількість ворожих обстрілів більша, ніж на інших двох, разом узятих.

"Бойовики порушують режим тиші по всій лінії зіткнення. В Мар'їнському районі та поблизу Азовського моря противник традиційно застосував міномети та гармати. Основні "гарячі точки", як і раніше, – Красногорівка, Мар’їнка, Павлопіль, Гнутове, Широкине. Українські війська ведуть інтенсивний вогонь у відповідь", - зазначив речник.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ